MENU CHEF'S CHOICE - € 40,00

(Menu per tafel)

Dagsoep

of

Kleine noordzeevissoep, rouille, toast

 

---

 

Rundscarpaccio, parmesaan, krokantje van aardappel, rucola

of

Duo van kaas- en garnaalkroket

of

Escargots, tomaten, fijne groenten, room

of

Garnalencocktail

of

Zes oesters creuse op ijs

 

---

Kabeljauw, venkel, puree

of

Steak tartaar aan tafel bereid

of

Steak au poivre, salade, frieten

of

2 kleine tongen, salade, frieten

of

Hazenrug met zijn garnituren – supplement € 5,00

---

 

Chocolademousse

of

Dame blanche

of

Crème brûlée

of

poire belle Hélène

Albert I-PROMenade 66, Oostende

059 70 58 74

 

ELKE DAG GEOPEND

VAN 12 UUR TOT 15 uur

& van 18 uur tot 21.30 UUR

 

GESLOTEN OP DINSDAG & WOENSDAG

Design by Floriane Mary